Presentation


Hej!

Jag heter Matilda Svensson, är tjugo år, driver en blogg som toppbloggare på improveme.se, och från och med nu kommer ni även kunna följa mig här. 

Jag är en rätt så vanlig tjugoåring - jag tycker om att skratta med mina bästa vänner, äta choklad i mängder, pussa på min pojkvän och dansa långa nätter i skyhöga klackar, och sen har jag ett genuint intresse. Egentligen flera intressen, saker jag verkligen brinner för.

Jag har alltid varit kreativ; spelat mycket musik, skrivit noveller och krönikor med mycket känsla, lärt mig måla tavlor på en timme, sjungt från hjärtat, och sen upptäckte jag smink. När man säger att man har smink som intresse får ofta människor fel uppfattning. Jag kan förstå dem, det låter minst sagt som ett fåfängt intresse, men jag ser smink som mycket mer än något som ska hjälpa mig täcka den där finnen på pannan- jag ser smink som ett sätt att uttrycka sig. En konstform. Jag älskar färger, former, hur man kan ändra formen på näsan med bara rätt penslar. Jag upptäckte smink, lärde mig smink, studerade färg och form, och blev duktig. 

Med detta intresset följde även ett intresse för mode med, och snart hade det väckts ett stort intresse för skönhet och skönhetsvård i allmänhet. Idag kan jag svara på de flesta frågor kring både smink, hudvård och hårvård. 

Jag tror på skönhet inifrån och ut. Må bra och det synts. Ta hand om ditt inre och därmed ditt yttre. Träning är en del av min vardag, och laga mat är ännu ett stort intresse. Bra mat. Färgglad mat. Mat ska smaka bra och vara vacker att se på, och sedan ska den göra en gott. Hälsa är innebär för mig att må bra fysiskt, men även att må bra psykiskt. Det vill säga att när jag säger "bra mat" betyder det lika mycket morötter som glass, det beror helt på vad kroppen och psyket behöver. Jag kommer att komma tillbaka till detta.

Hur kommer det sig nu att denna skönhetsintresserade tjugoåring ska blogga här nu då? Jo det ska jag berätta!
Under sommaren har jag jobbat i en kosmetik och hälsokostbutik i Karlshamn, och på ett event, en onsdagskväll, i denna butiken stötte jag på Cecilia Pålsson som var på plats för att representera den ekologiska hudvårdsserien - Gaia. Jag hade redan då hunnit prova på Gaias rengöringsgel som jag fullkomligt älskade, något jag berättade
för Cissie, som visade sig vara en otroligt härlig tjej! Jag kom därifrån med ett gäng prover från Gaia, och var sedan fast. Min hy är så känslig, men klarade Gaias produkter bättre än några andra, därför var det en ära när Cissie ringde mig och ville starta ett samarbete. 

Jag är alltså här för att jag tror på Gaia, och jag är här för att hjälpa er i denna skönhetsdjungel. 
I denna bloggen vill jag dela med mig av alla mina intressen. Jag skriver för mig, men också för er, så ni är hjärtligt välkomna att höra av er och önska vad ni vill läsa om.

Vi hörs
Matilda

PS: kika gärna in i min privata blogg -
http://blogg.improveme.se/matildasvensson
 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln