Ny hemsida!

Nu slår vi upp portarna till ny hemsida, nya medarbetare och en ny butik!
Vår ambition är att alla ska ha hela Gaias sortiment tillgängligt i en butik nära dig! Ytterligare en ambition är att sprida budkapet av vinsterna för alla, av att utelämna skadliga kemikalier i hudvården. Ni kommer att få följa Matilda på hennes resa genom hudvårdsdjungeln, modevärlden och få del av hennes bästa skönhetsknep och kanske till och med lite middagstips via hennes nya blog! Ni kommer dessutom varje månad att få ett extra bra erbjudande på någon av Gaias produkter som vi vill lyfta fram. Alla Facebookföljare kommer att få en exklusiv rabattkod att använda vid sitt första köp. Varmt välkomna till oss, och unna dig själv lyxen att uppleva kraften från naturen!!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter