Månadens erbjudande

Hej!

Just hemkommen från en femdagars vistelse i London. Lagom mycket shopping, inte lika lagom med god mat (läs: glass), mer än lagom med promenader och lite för lite tid. Kan man vara iväg tillräckligt länge? Jag tyckte att Söndag till Fredag lät som en lång tid att vara i London, "Kommer ju hinna med massor", men endå så hann vi inte allt jag hade velat göra.. Men har haft en otroligt bra resa.
Är ni nyfika på att se innehållet av shoppingväskan? För ja, det finns en sån. Vi fick faktiskt köpa en extra resväska på plats och plussa på 15 kilo i bagaget, haha, ingen som känner mig är förvånad!

Vad tycker ni om hemsidan? Visst är det fint? Själv tycker jag det är supersnyggt och fräscht, såklart, det är ju jag som tagit övervägande av bilderna, HA!
I E-butiken, vårt nyaste uppsving, är det dock inte mina bilder, men där kan man hitta annat kul - exempelvis "Månadens erbjudande"!

Denna månaden är den rengöring som gäller:
Foaming Cleanser, från originalserien
Bath & Bodywash, från babyserien
och Wash, från serien speciellt anpassad för män.

Foaming Cleanser var den första Gaiaprodukten jag testade. Det var kärlek vid första ögonkastet.
Som ni kanske förstått är makeup ett stort intresse jag har, något som är mindre underhållande är dock att tvätta bort sminkningen när man kommer hem lite för sent och mest av allt vill sova. Foaming Cleanser tar bort ögonsmink och bassmink på ett kick. Jag vet ingen rengöring som gör rent så snabbt, och man känner sig väldigt fräsch efteråt. Jag tycker absolut ni ska testa denna produkten, för ni kommer inte bli besvikna. Just nu kostar den 99:-.

Bath & Bodywash är speciellt anpassad för den lille(/lilla?). Skonsam rengöring som inte torkar ut huden. Doftar dessutom av lugnande lavendel. Jag gillar denna jättemycket som badskum, trotts att jag inte är så liten. Den känns mjukgörande och skön på huden. Även denna produkten får du just nu för 99:-.

Min pojkvän, Johannes, kör på hela serien med Gaia för man. Han är lite mer morgontrött än mig, jag väckte precis han med "Johannes, vad tycker du om rengöringsgelen från Gaia?" och han berättade att han använder den varje dag. När jag frågade vad han tyckte sa han att den rengör skonsamt och man blir inte torr, som man blir av många andra rengöringar. Det var det mest utförliga svaret jag kunde förvänta mig vid denna tiden på dygnet, före morgonkaffet, men jag tror det säger en del endå! Wash doftar pepparmint som känns uppiggande och innehåller även ingredienser som läker (perfekt för dig som använder rakhyvel på huden) och förbättrar hudens elastisitet. Det sista var ord från en morgonpigg skönhetsbloggerska.
Även Wash för man ligger just nu på 99:-.

Nu ska jag ta mig en snabb kopp kaffe och få ut pojkvännen på en morgonpromenad före frukost, sedan laddar jag för dagens första spinningpass. Tillbaka till rutinerna!

Vi hörs snart igen!

Kram

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln