Fredagssnack

Hej!

Då jag är otroligt engagerad (klart jag är) ligger jag här med en katt på var sida om mig, i Göteborg, klockan halv tolv på natten, och bloggar.

Jag är på semester med min pojkvän. Vi är bara här och myser, inget shoppande! Det sista där var mer som en notis till mig själv.. Ni som följt med mig här vet att vi var i London förra veckan, så det är slutshoppat! I alla fall för denna månaden..

Kan börja med att berätta att jag klippt mig (BILD). Kort hår känns så mycket mer Matilda! Trivs som fisken i vattnet! Kom gärna med en åsikt.

Fortsättningsvis vill jag berätta att  jag troligtvis löst problemet med mina ögon. "Vad snackar hon om nu?" undrar ni så jag ska förklara mig kort; Jag har under drygt ett års tid haft ögoninflammationsliknande symptom från och till i mina ögon. Läkarna har inte förstått alls vad detta beror på, testad för diverse allergier utan vidare klarhet och så vidare. Hur som. I onsdags var jag på en ansiktsbehandling med syror (är otroligt mjuk och len om kinderna) och pratade lite med hudterapeuten om mina ögon. Hon kände igen mina symptom från tidigare kunder och berättade att de kunderna kommit fram till att de reagerar på olika ämnen som finns i väldigt kemiskt framställda rengöringar och schampoon. Då de ersatt allt med helt ekologiska produkter har deras problem löst sig, eller i alla fall lindrats.

Jag kör ju endast Gaia på huden, både kroppen och i ansiktet, men håret slarvar jag lite mer med, men nu ska jag köra strikt på ekologiskt produkter även där. Både min hud, mitt hår, miljön och uppenbarligen även mina ögon mår ju så mycket bättre av naturligt!

Dagens tips alltså: Har ni problem kring ögonen; så som kliande/röda/torra ögon, torr runt omkring ögonen och/eller variga ögon - kör ekologiska rengöringsprodukter.

Vill avslutningsvis be om ursäkt för bilden. Jag vet, jag hade en bild på mig själv i förra inlägget också.. Vi försöker lösa så flera bilder kan få plats i samma inlägg! Hade varit toppen och jag hade troligtvis uppfattats mindre egocentrisk (det är ju det sista jag är). Jag ville bara visa er den nya frillan ju!

Vad önskas inför nästa inlägg? Mode? Smink? Eller kanske något recept? Hälsoinspirerat? Gör er röst hörd!

Ha en jättebra helg allihopa.

Kram

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln