Det där med att shoppa kläder

Hej!

Jag berättade ju att jag var i London för ett par veckor sedan med min pojkvän. Jag hade räknat med att spendera pengar, och det gjorde jag...

Jag vet inte hur ni är när det kommer till shopping, men jag går in i ett speciellt shoppingmode. Jag är inte den som inte hittar kläder, jag hittar alltid kläder, mycket kläder, dyra kläder. Haha, okej det sistnämnda tar jag tillbaka lite. Jag gillar dyra kläder, men jag shoppar kläder i alla prisklasser, alla färger, alla stilar, och jag njuter varenda sekund.

Något annat jag njuter om när det kommer till shopping är att, när jag shoppat upp mina egna pengar, titta på när min pojkvän shoppar. Gärna tvingar jag på han jättemycket. Fyller hela hans famn med kläder. Alltså, killkläder, det finns så mycket snyggt. Att se på när han shoppar, och att få bestämma lite (läs: allt), dämpar mitt eget begär en del faktiskt. Jag tror att i slutändan hade han shoppat lika mycket som jag, men egentligen var det jag som missbrukade på hans bekostnad. Fy, vilken hemsk flickvän jag låter som.. Haha..

Mina vänner brukar säga att det syns på mig när jag kollar på kläder, mina ögon glittrar och jag bär ett skumt leende.

Så, sista dagen i London köpte vi en extra resväska och la till 15 kilo extra på biljetten. Med min hem hade jag;
 • Fyra par byxor
 • Två kjolar
 • En klänning
 • Fem tröjor/toppar/blusar
 • En jeansväst
 • En jacka
 • Underkläder
 • En kimono
 • Ett nattlinne
 • Träningskläder
 • Ett par skor
 • Diverse småplock i form av nagellack, dofter och makeuppenslar m.m.
Hoppas inte jag glömt något............


På bilden ser ni ett par av de outfits jag satt ihop med de nya kläderna. Min stil varierar, jag bär vad jag vill, läser på mode, men behåller min egen stil. Jag är ingen modeslav, men jag påverkas självklart.

Är det någon outfit ni gillade extra mycket? Lämna gärna en kommentar och berätta om era shoppingvanor! Vill gärna höra av jag inte är ensam om att vara en hysterisk shoppaholic....

Ha en underbar vecka nu och sköt på er så hörs vi snart igen!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

 • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln