Matilda framför kameran

Hej!

Det var ett tag sedan, jag vet, jag har jobbat. Jag känner att jag tog mig lite vatten över huvudet när jag bestämde mig för att kombinera heltidsjobb på förskola med träning varje kväll. Det hela resulterade i en trött kropp och en galen förkylning som jag nu håller på att behandla med diverse vitaminer och alger.

Jag vill dela med mig av lite recept, frukostrecept (ÖNSKA GÄRNA!) är tanken. Jag är lite av ett proffs på det där med frukostmat, om man får säga så, och det får man.
Hur som helst, det får bli i veckan. Kanske imorgon och kanske på fredag, nu idag vill jag visa er lite bilder på mig själv.

Ni får hela tiden se bilder av mig, Matilda bakom kameran, men då och då poserar jag även framför kameran! Jag har precis börjat gilla det. Blivit fotad ett antal gånger, första gången (första vettiga gången vill säga) var för en reklambrochyr. Detta skedde på min baldag och jag hade en del bubblande champagne i blodet och (nu säger jag något jag inte vet om man får säga igen) jag kände mig otroligt fin. Kombination av champagne och fluffig rosa klänning samt ett allmänt härligt studenthumör resulterade i att jag hade en riktigt rolig fotografering. Resultatet blev inte riktigt så bra som i mitt huvud men det dög (bild kommer i ett inlägg här efter). Efter denna första gång kom det tre-fyra fotograferingar där jag inte riktigt kändes att jag trivdes framför kameran, men nu har jag börjat trivas. Mycket tack vara fotograf Cecilia Jägenmark som tagit bilderna även denna gången.

Denna fotograferingen är lite dramatisk. Jag var på det humöret.
Säg gärna vad ni tycker.

Kram!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln