Nytt blogginlägg från vackra Kajsa!

Cause you’re worth it
Publicerad 3 oktober 2013 av Kajsasven i Competitions

Minns ni när jag fick dessa produkterna på posten härifrån? Efter att ha använt dem i ungefär en månad nu så måste jag säga att det är magi för huden. Har tidigare provat allt möjligt, men min blandhy har varit lika torr som fet. Har fått för mig att man ska använda uttorkande produkter om man har fet hy, men det gör i sin tur att kroppen själv tillverkar ännu mer ”olja” för att stabilisera hudens balans. Men dessa har verkligen förändrat min hy. Dessutom doftar dem fräscht och lyxigt. Kommer definitivt fortsätta med Gaias produkter. Vad är bättre än helt naturliga produkter i stället för en massa kemikalier..

http://glossfashion.com/kajsasven/2013/10/03/cause-youre-worth-it/


Namn: Kajsa Svensson
Ålder: 19
Gör: Studerar Media Management på Linnéuniversitetet.
Jobbar: I klädbutiken 'Schack Matt' hemma i Sölvesborg.
Bor: Tillsammans med min pojkvän i Kalmar.


 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter