Glitter & Glamour samt tips för dig med torr hy

Hej!

Just hemkommen från en långpromenad (och klockan är inte ens åtta, jag har en hel, ledig, dag!) och äter drömfrukost i form av Paulúns gröt (blåbär/hallon) som jag pimpat med vaniljpulver, kardemumma och kanel och sedan toppat med lågkalori hallonsylt, en questbar och mandelmjölk. Grötfrukost är en bestående vardagsmorgonsfavorit för mig! Går ju att variera i all oändlighet!

Vad är er favoritfrukost?

Jag kikade in för att visa er en sminkning jag gjorde i fredags! Översta bilden föreställer före och efter. Det var tema glitter&glamour.

Vad tycker ni?

Sen kör vi ett "dagens Gaiatips": Jag använder "Skin soothing lotion" från baby serien just nu på alla torra partier. Såhär när det börjar bli kallare drabbas ju flera av oss torrisar av panik, men detta är lösningen! Om ni, som jag, har rätt så torr hy så kan ni använda den som nattkräm då och då! Superbra och jag känner inte alls att min hy blir igentäppt eller fet.

Check it out här! Just nu 129 kronor (ordinarie 179:-)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln