Lilly gästbloggar


Hallå där!
 
Vad roligt att du har klickat dig hit. Mitt namn är Lilly, jag är så gott som 20 år gammal och är bosatt i det grönskande länet Dalarna. En höstdag i september månad år 2008 fick jag idén om att börja blogga. Mina vänner påstod att det var så där dunderkul och därav föll jag för grupptrycket. Nu sitter jag här över fem år senare med min fortfarande dagligt uppdaterade blogg på devote.se.
 
Och vad har hänt på fem år då? Jo det ska jag berätta. Till en början låg både stavning och bildpublicering på sniskan, och att redigera bilderna så där häftigt med tusen färger och överdriven skärpa var mitt signum. Tur var väl ändå att jag började läsa tonvis med bloggar och lärde mig därefter. Nu sitter jag här och tycker själv att jag kan formulera mig bättre än någonsin och att mitt stora fotointresse blivit ännu större.
 
Är man en del av bloggvärden är det fantastiskt svårt att undgå alla dessa outfitbilder, recept men framför allt skönhetstips. Jag skulle säga att jag aldrig varit ointresserad av skönhet, snarare tvärt om - men i och med allt bloggande har både kunskapen och intresset växt sig större. Jag fastnar för varje inlägg som har en skönhetsklingande rubrik, samt testar och samlar på mig allt ifrån hud till hårvårdsprodukter. Att få testa, lukta, känna och reflektera över detta är något som jag själv anser är fruktansvärt roligt men också intressant. Och att sedan se resultat, bra som dåliga, måste ändå vara grädden på moset.
 
För några veckor sedan snubblade jag på en blogg som lovordade just hudvårdsserien Gaia. Skönhetstokig som jag är fastnade jag och min blandhy direkt och blev galet intresserad. Allt som säger sig djuprengöra, fräscha upp och göra huden len som en persika välkomnar jag med öppen farm, och därför ska det bli extra roligt att testa Ax & Lins produkter. När jag dessutom läser om de naturliga ingredienserna blir jag varm i hjärtat. Alla de där kemikalierna som finns i vanliga produkter är det nog inte många som vill ta del av, och speciellt inte jag. Ordet ekologiskt är så starkt på något vis, och det tilltalar mig inom alla kategorier.
 
Så tänk om man hittade de där magiska produkterna som man faktiskt går tillbaka till, det vore något va? Så nu håller jag alla tummarna i världen för just detta.
 
/ Lilly, http://liilly.devote.se
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-