Frågestund!

Hej!

Bjussar på ett lördagsinlägg innan dagens gympass.

För tillfället har jag en liten busunge här hemma på besök. Passar mig lilla kusin på två år. Vi har precis tagit en promenad till lekplatsen så nu är snart energin slut, hon sitter här bredvid och äter choklad och läser bok. Det är så mysigt att vara barnvakt!

Ikväll blir det andra bullar - då ska vi ha överraskningsfest för en fin kompis som helgen till ära är hemma från sin studieort. Tror det kommer bli perfekt, som alltid.
Min bästa kompis är även hemma en vecka nu och ingen är lyckligare än jag. Hon pluggar i Stockholm nu och i vår kommer förhoppningsvis även jag upp så vi kan umgås mera. Det är väll så i denna åldern, alla och flyttar iväg, runt om i Sverige eller kanske till andra sidan jorden. Jag tänker inte bli någon som blir kvar heller. Men det säger väll alla som kommer från småstäder, ändå vet man att 75 procent kommer tillbaka. Småstadssyndrom.

På tisdag åker jag till Abu Dhabi, så jag kommer inte kunna uppdatera som vanligt vilket ni säkert förstår. Jag tänkte att vi kanske kan köra en liten frågestund här tills jag kommer hem?

Fråga mig vad som helst! Ni kanske vill ha något personligt råd? Tips för mer hållbar makeup? Eller kanske ni vill ställa någon personlig fråga till mig?

Hit me

Vi hörs om ett tag!

Kram och ha en mysig helg!

Matilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln