Underbart blogginlägg!!

Ett underbart blogginlägg från en underbar människa.
http://jagheterannlouise.wordpress.com/?s=Gaia&submit=S%C3%B6k
ökresultat för: Gaia

Har ni testat GAIAS hudvårdsprodukter utan gifter och kemikalier?
Posted on 16 oktober, 2013 by jagheterannlouise

Det har jag för igår köpte jag min första hudvårdsprodukt från GAIA och det var en himmelsk upplevelse i mitt ansikte! Idag har jag beställt fler produkter och jag bara längtar efter att få använda dessa. Tack Cecilia för att du introducerade denna produkt för mig och har du inte testat den så gör det! Vill du har mer information klicka här: http://www.gaiasverige.se/produkter-17787350.
Inte nog med att produkten jag testade var fantastisk den var ekologisk med! Finns produkter till hela familjen! Företaget Ax&Lin startades 2010 i Sölvesborg och har idag återförsäljare i hela Sverige, fantastiskt jobbat Cecilia Pålsson och Marcus Rantanen!

Forskning har visat att ca 60% av det vi applicerar på huden också tränger in i kroppen. Hormon och nikotinplåster har bla framställts baserat på denna forskning. Därmed bör allt som kommer i kontakt med huden som är människokroppens största organ, vara så skonsamt som möjligt​

Ekologiska ingredienser framställs tillsammans med naturen utan att arma ut den. Därmed bi behålls dess ursprungliga egenskaper och dess flora och fauna förblir intakt.

Genom att välja ekologiska produkter hjälper du människorna som arbetar med tillverkningen till en trygg och säker arbetsmiljö, och ser till att de får en rimlig inkomst.

Ekologiska produkter måste finnas tillgängliga för konsumenterna. När du gör ett aktivt val ställer du krav på leverantörenas sortiment. Marknadsekonomins enkla regler om utbud och efterfrågan styr. Se till att öka efterfrågan på ekologiska varor och därmed på sikt skapa fler hållbara alternativ.

Stärks banden mellan de som producerar varorna och de som konsumerar dem, skapar vi förståelse och ansvarskänsla tillsammans.

Kort sagt, att välja en ekologisk linje är att ta ansvar för sig själv, sina medmänniskor och hela vårt klimat!​
Genom att välja GAIAs hudvård, väljer du bort:
· Sulfater och andra skadliga skummande medel

· Mineraloljor, lanolin och silikoner

· Parabener och propylenglykol

· Kemiska färgmedel och parfymer

Testa du med, du hittar produkterna hos Hälsokraft i Sölvesborg!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter