För dig med acnebenägen/mogen/känslig hud.. Eller för alla, egentligen

Hej! 

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för jag inte har hört av mig. Det bör inte ta såhär lång tid mellan inläggen men det är såhär att jag har jobbat på en ny, privat, blogg. Jag bloggar numera på  ett eget domän. Skillnaden från den tidigare bloggen är att jag nu lägger upp många av mina noveller och texter jag skriver, om än censurerade, för att få bloggen mer personlig. Besök min blogg här.

mmmatildas.se

Idag vill jag prata om våra allas Gaiaprodukter! Och inte i allmänhet, utom om en speciell ingrediens som finns i flera av produkterna - Lavendel.

Många förknippar troligtvis lavendel med lugn, och det är absolut inte för intet; doften av lavendel är faktiskt lugnande och dämpar både oro och stress samt kan fungera om du har svårt att sova eller har mardrömmar. Själv brukar jag använda Sleeptime Bath från Baby Serien i mitt bad på kvällen. 

Något som kanske inte alla vet om lavendel är att det är antiseptisksårläkande och inflammationshämmande. Lavendel läker huden utan ärrbildning. Hudvård med lavendel är perfekt för acnebenägen hud då det bidrar till normal talgproduktion. Då lavendel även stimulerar hudförnyelsen passar det perfekt till mogen hy. 

Läkande, lugnande och uppmjukande - perfekt på eksem, psorisasis, allergiska utslag eller insektsbett. Jag använde även produkter med lavendel mot solsveda när jag var utomlands! 

Shoppa Gaias produkter med lavendel! Dagens tips, helt klart!

Många kramar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln