Hälsokraft - Kvalitet, förtroende och framgång

Hälsokraft är en butikskedja som bildades 1993, jag och hälsokraft är alltså lika gamla, ifall det spelar någon som helst roll i sammanhanget, haha, bara en tanke som slog mig. Hur som helst, kedjan består av ett sjuttiotal medlemsbutiker (ni hittar dem här) som säljer de starkste varumärkena inom egenvård/hälsovård och erbjuder välutbildad personal. I alla hälsokraftbutiker som jag har varit på besök i har jag blivit bemött mycket professionellt. Så himla viktigt när man kommer in i en sådan typ av butik tycker jag! Ofta går man in där i hopp om att lösa sina små hälsoproblem på ett hälsosamt vis, utan att behöva stoppa i sig massa kemiskt framställda, onaturliga, mediciner och då är det så viktigt med bra och kunnig personal! Jag har mer och mer börjat tro på kraften från naturen, och det känns så mycket bättre att testa att medicinera sig på detta viset först och främst, tycker jag personligen. 

Jag sa att Hälsokraft enbart säljer de starkaste varumärkena, eller hur? Såklart innefattar detta även Gaia!
Ni hittar Gaia i de flelsta hälsokraftbutiker idag. Det är verkligen något vi är stolta över då vi har samma värderingar - skönhet inifrån och ut! Lev hälsosamt och det syns även på utsidan, jag lovar. 

Stor respekt också till Hälsokraft då de driver välgörenhetsprojekt. Just nu samlar de in pengar för uppbyggnaden av ett bibliotek i Bangladesh. 

Så, har ni slut på idéer inför julen? Besök Hälsokraft och inspireras. Glöm inte att kika en extra gång på Gaias hylla, där finns ju som vi alla vet presenter för både pojkvän, syster, morfar och bästa vännen!


Nu ska jag snacka lite om min privata blogg, såklart. Den börjar äntligen ta fart efter flytten! Ni har inte missat att ni nu hittar mig på mmmatildas.se, eller hur? För tillfället funderar jag på att hålla en bloppis. Vad tycker ni om det? 

Många kramar

Matilda
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln