Inled 2014 med en ny kärleksrelation!

Då står vi nu igen såhär i början på ett alldeles nytt år! Ett år fullt av nya möjligheter som det brukar heta. Flera av oss börjar det nya året med ett klassiskt nyårslöfte. För ett antal år sedan valde jag att  ersätta mitt nyårslöfte med en fråga. Första frågan ut i den nya rutinen var följande:" Vilka produkter skall jag byta ut i år?"

Året var 2009. Året då jag stiftade bekantskap med Gaia. En kärleksrelation som än idag drygt fyra år senare håller i sig och är stabilare än någonsin!

Välkomna in i webbshoppen! Skriv gärna om och vad du önskar få inslaget, i hur många paket och så vidare i rutan "Meddelande till butiken" när du kommer  till kassan så slår vi mer än gärna in dina
varor!


Ha ett underbart 2014 tillsammans med mig, Ax & Lin och Gaia!

//Cecilia

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter