Gaia i kampen för en bättre värld

Hej!

Hoppas ni haft en bra vecka och att ni har fredagskänsla till max! Min vecka har varit lugn, men fredagskänslan är ju obligatorisk hur som helst, eller vad säger ni?

Jag har hur som helt hunnit med att göra naglar på ett event, blogga sminkningar på min privata blogg (mmmatildas.se) och baka en hel del kakor!

Idag vill jag prata med er om vad Gaia står för vad det gäller stöd till välgörande ändamål. 
Gaia stödjer ett flertal icke-vinstdrivande välgörenhetsorganisationer och samhällsorganisationer. Jag tänkte berätta om ett par stycken.

THE KIDS FIRST CAMPAIGN

Denna kampanj drivs i Australien, där Gaia grundades.
En kampanj som väcker konsumenternas medvetenhet om effekterna av livsmedelstillsatser och som kommer förhoppningsvis att leda till en lagändring, inom de närmaste två åren. Liknande kampanj har drivits i Storbrittanien. 

THE AUSTRALIAN ORANGUTAN PROJECT

Gaia har adopterad två små orangutang bebisar - Rocky och Rickina. Detta är en del av ett projekt med mål att bevara orangutangerna och deras livsmiljö. Projektet ger skydd, mat och sjukvård till små föräldralösa orangutanger. Underbart!

THE AUSTRALIAN COLLEGE OF MIDWIVES

The Australian College of Midwives är en icke-vinstdrivande organisation som fungerar som toppyrkesorganisation för barnmorskor i Australien. Organisationen stödjer barnmorskor för att nå sin fulla potential och att sätta professionella utbildningsstandarder. 

THE AUSTRALIAN BREASTFEEDING ASSOCIATION (ABA)

ABA är en organisation för personer som är intresserade av att främja och skydda amning. Bland dessa är ammande kvinnor och deras partners samt sjukvårdspersonal som läkare, amning konsulter och barnmorskor. 

CHOOSE CRUELTY-FREE LTD

Choose Cruelty-Free Ltd är en organisation som jobbar mot djurförsök och annan typ av djurplågeri då man tar fram produkter för oss människor.

GREENPEACE AUSTRALIA

Greenpeace är en oberoende kampanjorganisation som använder icke-våldsamma direkta åtgärder för att avslöja de globala miljöproblemen och för att tvinga fram lösningar som är väsentliga för en grön och fredlig framtid .

Gaia stödjer även projekt för rättvis handel.

Detta är bara ett utdrag av vad Gaia stödjer idag. Om man gynnar Gaia gynnar man alltså även massa välgörenhetsorganisationer. Själv bidrar jag gärna, och får dessutom bra hy på köpet!

Njut nu av er helg till fullo och ha en underbart mysig första andvent! 

Många kramar

Matilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln