Nytt år ger nya möjligheter!...

.. för det är väll så man säger?

God jul och GOTT NYTT ÅR!

Hoppas ni ätit mycket god mat, massa choklad (jag ligger nog i framkant på den biten) och firat in det nya året på bästa sätt.

Jag är ingen direkt julmänniska.. Inte något fan av julpynt eller traditionell julmat och helt ärligt förstår jag inte vad träd ska göra inomhus.. Nyår däremot väcker alltid en speciell känsla hos mig. Föll ett par tårar av lättnad och lycka vid tolvslaget.

För ja, faktiskt, jag ser det just så: Nytt år och nya möjligheter! Sen att jag kanske blir lite extra känslig med champagnen bubblande i kroppen och med mina favoritmänniskor omkring mig. Det är en speciell känsla, just nyår.

Har ni några nyårslöften?

Jag går emot strömmen - medan alla pratar om mer träning och bättre mat kör jag på mindre träning och mer mat och sötsaker. Glöm inte bort själen! Man ska tänka långsiktigt, hållbart.  

Faktum är att inte bara mitt nyårslöfte är en nystart. Om tio dagar (åh Gud kan inte fatta att det är bara tio dagar) så flyttar jag till Stockholm! Javisst, kontraktet är påskrivet och snart ska jag börja studera till barnmorska. Eller ja, sjuksköterska först, och sedan barnmorska. Kommer att studera på Karolinska Insitutet i Huddinge.

Nästa fråga: Ska ni börja studera något i vår? Kanske börja på ett nytt jobb? Ska ni flytta? Berätta! Har jag några blivande klasskompisar som läser detta?

Nästa stora förrändring; jag ska alltså även bli sambo. Kan inte riktigt fatta detta heller. Det känns sjukt konstigt, och självklart väldigt bra.

2014 kommer helt klart bjuda på möjligheter för mig. Det pirrar i magen och jag ser fram emot 2014 som bara den!

Är ni med mig?

Berätta om era förhoppningar, tankar och känslor kring nyår, nyårslöften och nystarter!

Många kramar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln