Mitt bästa tips för extra vacker vinterhy!

Så kom kylan då till slut!

Snön ligger vacker och vit på många håll, men med den vackra vyn kommer också torrare kallare luft. Detta gör det extra viktigt att tillföra näring. Jag använder gaias Belly oil under intensive moisturiser på natten och på dagen blandar jag i en liten mängd av belly oilen i facial moisturisern för att få lite xtra näring.

Gaias belly butter och belly oil innehåller certifierad ekologisk vetegroddsolja. Denna ingrediens används för att återuppbygga och reparera skadad och ärrig hud. Dessutom förbättrar den hudens smidighet och elasticitet på ett extraoridnärt sätt.

Ta hand om dig lite extra och smörj in hela kroppen med Gais bodybutter och låt dig svepas in i en ren, naturlig känsla av lyx!

//Cecilia Pålsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter