Att flytta hemifrån

I vårat badrumsskåp. Syns det vilket som är vårt favoritmärke, eller? I vårat badrumsskåp. Syns det vilket som är vårt favoritmärke, eller?

"Ja, så nu passar det?" tänker ni och ja, jag vet, förlåt! Förlåt för att jag varit totalt frånvarandra här på Gaiabloggen, MEN. MEN jag har faktiskt flyttat. Nu har jag bott i Stockholm i snart två veckor, och jag trivs som fisken i vattnet, så att säga.

Jag har alltså börjat studera här, och förrutom att jag ska vänja mig tillbaka vid att plugga, gå i skolan, ha rutiner, så bor jag för första gången på riktigt hemifrån. Jag och min pojkvän (när vänjer man sig vid att säga sambo?) har en tvåa tillsammans, och den är så mysig, om än kall. Om ni går in på min privata blogg, kategori "Inredning", så kan ni se lite hur den ser ut.
På bilden här i inlägget ser ni vårt badrumsskåp, även om det inte är alla våra Gaia produkter, detta är ju bara två hyllor! Både jag och min sambo kör ju stenhårt på Gaia, så det blir enormt enhetligt i badrumsskåpen, haha. Tycker förpackningarna är så stilrena och snygga! Se bara på Gaias två nyaste tillskott - Belly Butter och Belly Oil, så sjukt snygga! De är ju rosa! Jag har precis fått hem dessa två godingarna, så jag ska testa dem, köra dem stenhårt, och sedan ge er min åsikt.

Kan säga att det är en stor skillnad att flytta till storstan efter att ha bott i en stad med 30 000 invånare.. Men jag gillar tempot, så det är inte mig emot alls! Något jag älskar ännu mer är att staden inte somnar efter klockan sex, och jag fullkomligt älskar söndagsöppet. Numera är typ söndagar min favoritdag på veckan!

Hur som helst. Skolan, just nu, är rätt så tuff. Särskillt i kombination med alla aktiviter man absolut inte vill missa! Så idag var jag uppe halv sex, haha, nu är klockan nio och jag har hunnit städa lägenheten (lämnar damsugningen till sambon, alltid något), tvättat och rullat ett kilo köttbullar. Haha. Ska alldeles strax in i duschen och göra mig redo för en kortare skoldag, sedan ska jag bara hem och vända och sedan bege mig in till Solna för vidare aktiviteter. Känner mig enormt hurtig.

Nu måste jag bege mig. Ha en underbar lillördag!

Kram på er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln