Billigt är bra!!!


Hej på er!! Ny härlig vecka som rundas av med alla hjärtans dag på fredag!! Matilda är på Kollo, så som ni ser är det jag som lagt till bilda idag, inte lika bra som proffset men ändå! Dock  har Matilda hunnit fixa till ett litet inlägg, alltför att ni inte ska missa ett riktigt fint erbjudande att ge till nära och kära!! så, take it away Matilda......

//Cecilia PålssonBilligt är bra!


Hej!

Mobilbloggar lite härifrån kollot (har kul lovar) för jag måste bara berätta för er att precis just nu kan ni få mina favoritprodukter från Gaia för ett mycket bättre pris!

För oss tjejer gäller erbjudandet
Fooaming cleanser+refreshing toner för 299:- + få en 50ml. facial moisturiser gratis! Jag använder alltid tonern när jag sminkar mig för ett naturligt resultat, och rengöringen är på riktigt världens bästa!


För er killar, män, eller vad ni helst vill kalla er så gäller overnigh pac för 199:-. Jag använder flera av killprodukterna. Lugnande och skitbra!

Sen för alla men kanske främst för er med barn: Köp två valfria baby produkter få en paket wipes på köpet. Wipesen är super att ha med typ på gymmet så du får av sminket fort. Sen använder jag soothing lotion som nattkräm!

Det kommer inte stå när ni beställer att gratisprodukterna är med men de kommer, promise! Mina fina läsare har såklart extra erbjudande: ange ”RAB10″ så får mi 10% på hela köpet samt en gratis 50ml. foaming cleanser.

Ni hittar allt på:

http://www.gaiasverige.se/e-butik-17861312

Kraam!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln