Måndagslyxa med gott pastarecept

Hej!

Hoppas allt är bra med er, att ni haft en supermysig alla<3dag och att ni inte har allt för mycket måndagsångest.

Idag vill jag gärna dela med mig av ett litet recept till er. Ett väldigt gott lördagsrecept om man, som jag, älskar pasta.

En annorlunda pastarätt, med skaldjur

Hacka en scharlottenlök fint, hacka även röd chili, jag använde ungefär en halv, lite drygt. För sötma hackade jag även lite torkad aprikos. Jag gillar inte riktigt konsistensen på torkad frukt så jag hackade väldigt fint för att mest få med smaken. Fräs allt detta i rikligt med olivolja och smör. Tillsätt curry ochsvartpeppar, så mycket som önskas. När du låtit detta fräsa ett tag så häller du på matlagningsgrädde, ungefär 2 dl, och låter det koka in. Smula ner ost. Fetaost med mycket smak eller om du tycker om getost så kör all in på det! Du har såklart redan kokat din pasta, och nu vänder du ner den i din ”curry-röra”. Pastan är lite saltad sen tidigare, mer salt behövs inte, du har ju ost, och sist men inte minst vänder du ner kräftstjärtar och kanske även lite handskalade räkor.

Så himla gott!

Ta hand om er så hörs vi snart!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln