Ax & Lin blir två år! Men det är ni som får presenter

Det började med ett skrivbord, en telefon, en data och en fantastisk produkt, sedan kom ett mail från en butik som läst att vi hade en ekologisk serie för herrar. Det blev vår första kund, sedan har det rullat och idag är vi två år äldre, två år mer erfarna och 200 butiker fler!!!

Vi  fyller alltså två år, är det inte fantastiskt? Det måste ju bara firas! Och det gör vi med inte mindre än 20% rabatt på hela sortimentet! In och shoppa i e-shoppen!
Jag måste ju rekommendera er mina favoritprodukter - cleanser (foaming eller creamy, beror på din hudtyp), moisturiser (facial eller intensive, också det beroende på hudtyp) refreching toner och den underbara peelingen som gör huden sidenlen.

Haha, jag är alldeles till mig över rabatter och födelsedagsfirande så jag inte ens tänkt på att säga hej, så HEJ! Det var jättelängesedan!

Sedan sist har jag varit på glammig modevisning på café opera, praktiserat för första gången, varit hemma i Karlshamn en sväng och även varit på gala - Finest Awards! Kände mig egentligen rätt malplacerad bland alla kändisar. Jag såg säkert lika borttappad ut som jag kände mig, men det var det värt. Sminkningen på bilden ovan bar jag på Finest.

Är det vår i hela Sverige än? Här i Stockholm har min termometer stått på 17 grader i två dagar, helt fantastiskt!
Har ni vårkänslor? Dela med er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

  • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln