Har ni vårkänslor?

Hej!

Våren har kommit! Eller har den kommit till er? Här i Stockholm är vädret helt underbart! Jag sitter på balkongen just nu faktiskt, och dricker vatten pimpat med frysta hallon...

Okej jag erkänner. Jag fryser.. Har inte sån tur att jag har sol på hela balkongen.. Men igår var det 17 grader! Idag är det något kallare men vad gör väll det? Träden börjar bli gröna, Kungsträdgården blommar underbart rosa och jag har faktiskt tagit min första promenad i short för i år!

Ni grundar väl för solbrännan hoppas jag? Skrubba huden ordentligt med Facial Exfoliant och lugna och återfukta sedan med Facial moisturiser. Du behöver inget fetare denna tiden på året. Så underbart det ska bli att slippa alla torra hudflagor på näsan. Ni får med sånna va? De är  så irriterande! Luften är ju inte lika torr såhär på sommarhalvåret (åh, sommar) och med rätt produkter (Gaia såklart) så kommer vår hy stråla!


Vad har jag haft för mig då? Jo jag har hängt i skolan, pluggat Anatomi (är så trött på nervsystemet nu att jag önskar jag inte hade något...typ) och varit hemma och semestrat (ätit påskgotte) i Karlshamn. Har även hunnit med att baka mina uuuuuuunderbara raw/vegan snickers!  Ni får såklart mitt recept nedan:

Bottenlagret:

 • 4,5 dl mandelmjöl
 • 0,5 dl kokosolja
 • 3 msk agave sirap
 • 2 msk jordnötssmör
 • vaniljessens
 • en nypa salt


Mixa ihop alla ingredienser med en mixer tills du fått en degig konsistens. Platta ut degen i en form (min var väll på sin höjd 30 cm) som du klätt med bakplåtspapper. Sätt in i frysen.

Karamellagret:

 • 1,5 påse urkärnade daddlar (jag använder ICAs egna, ekologiska. Tror det är 200 gram i en påse..)
 • 0,5 dl kokosolja
 • 2 msk mandelsmör
 • 2 msk mandelmjölk
 • 1,5 dl jordnötter (jag använde saltade)


Kör utom jordnötterna i en mixer tills du fått en bra och krämig konsistens. Hacka jordnötterna för sig och rör i på slutet. Bred karamellkrämen över ditt bottenlager, och sätt in i frysen.

Chokladöverdrag:

 • 0,5 dl kakao (raw)
 • 0,5 dl agave sirap
 • 3/4 dl kokosolja


Rör ihop allt i en skål. Det blir rinnigt. Häll och fördela jämnt över din ”kaka”. Ställ i frysen i ungefär 3-4 timmar, ta ut från frysen, dela i bitar och förvara i kylen

Nu ska jag bege mig till skolan för seminarie och ett pass på gymmet. Vi hörs av snart!

Kram!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Matilda » Att flytta hemifrån:  ”Hej Annica! Haha, du har rätt, det är inte helt fel! Se till att delta aktivt i ..”

 • Annica La Sundström » Att flytta hemifrån:  ”wow det innehållet skulle jag vilja ha i mitt badrumsskåp :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln