Skaffa dig den snyggaste, mest hälsosamma solbrännan!

Sommaren är här!

Gaias ansiktsprodukter har ett naturligt skydd på ca 15spf helt naturligt genom dess ingredienssammansättning.  Kroppsprodukter är något lägre då dessa inte innehåller lika starka antioxidanter.

Det är alltid bäst att vara varsam med sin hud, både för att bibehålla spänst och släthet upp i åldern och för att förhindra hudcancer, ett allt växande problem. Många fall av cancer kan undvikas om man solar försiktigt och skyddar sig med solskyddskrämer.

Det Gaia kan ge är ekologiska produkter som varsamt tar hand om din hud, bra peeling produkter som facial exfoliant och scrub för män. Peeling tar försiktigt bort död hud, lämnar plats för ny vilket dessutom ger en snyggare jämnare solbränna. 

Hårfria snygga sommarben får du effektivast med Gaias shave gel berikad med avocadoolja och aloevera, fri från kemikalier och mineraloljor som täpper till porerna, och minskar således uppkomster av röda utslag och rodnad. Återfukta därefter med någon av Gaias underbara oljor och lotioner.

Glöm dock inte bort att använda extra solskydd.


//Cecilia Pålsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter