Gaias våtservetter vann första pris!!

Att vara förälder!

Att vara förälder är för mig i sig, mitt livs största beslut och dessutom mitt livs största glädje. Denna glädje har flera gånger varit förknippad med vånda, rädsla och oro i olika skeden av våra nu snart fem-åriga tvillingars liv.

Oron och rädslan bottnade och bottnar fortfarande i huruvida man gör rätt val och fattar rätt beslut. För att hjälpa mammor och blivande mammor och deras familjer, grundades My child exellence awards. Här delas tips på produkter, metoder och hjälpmedel som mammor i Australien och Nya Zeeland tycker hjälpt dem på bästa sätt. Resultatet presenteras i form av flera olika kategorier gällande hudvård, hjälpmedel, baby affärer osv.

2014 vann Gaias våtservetter av bambu första pris!

Det finns en anledning. Själv har jag varit och är en storförbrukare av våtservetter. Bambu är ett fantastiskt material i sig, har antiseptiska egenskaper och behöver varken konstbevattnas eller konstgödslas. Dessutom avger bambu 30% mer syre än all annan gröda, tänk vilken vinst detta ger globalt sett. Sist men inte minst är bambu huvudföda åt pandorna som länge levt under utrotningshot.

Gaias våtservetter har perfekt fukthalt, inte för blöt och inte för torr. Förpackningen är lätt att öppna och återförsluta med en hand, och de doftar underbart av eterisk, ekologisk olja från kamomill.

Nu under sommaren kommer vi även att ha en praktisk 20-pack som enkelt går ner i väskan. Jag lovar, den kommer att rädda många glassiga fingrar och munnar i sommar!!

Ha en underbar sommar!!


//Cecilia Pålsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter