Life

Life är den marknadsledande hälsokedjan i Norden för produkter och tjänster inom hälsa med totalt 436 butiker fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 700 000 klubbmedlemmar.

Life har ett noga utvalt sortiment av produkter med hög kvalitet för din hälsa. I sortimentet hittar du kosttillskott, sporttillskott, naturlig hudvård, supermat, växtbaserade läkemedel, naturläkemedel och mycket mer. 

På bästa läge mitt i A6 Center i Jönköping hittar du en av Sveriges största Lifebutiker som drivs av syskonen Daniel och Katarina. Det driftiga syskonparet har även en webbutik, piggabutiken.se, som erbjuder några av de bästa hudvårdsprodukterna på marknaden inom ekologisk hudvård och hälsa.  Med Katarinas 18-åriga erfarenhet som hudterapeut och hälsorådgivare kan du som kund känna dig trygg och väl omhändertagen när du handlar!