Vivi är ny säljare på Ax & Lin!

Hej!
Mitt namn är Vivi Månsson och jag är ny medarbetare som säljare på Ax & Lin. Efter att ha provat alla möjliga sorters hudvårdsprodukter och inte hittat den rätta för min hy höll jag på att ge upp, men när jag upptäckte Gaias ekologiska hudvårdsserie så fastnade jag direkt! Jag vill lyfta detta och försöka få andra att upptäcka just det jag gjorde. 

Mitt syfte som säljare är att nå ut till fler återförsäljare såsom butiker och även webbutiker för att sprida vårt budskap om det bästa med att använda ekologiska produkter då efterfrågan på dessa produkter blir allt större.

Vi vill fira detta med att ge alla som handlar i webbutiken en hemlig gåva. Skriv gärna vilken produkt du skulle vilja ha som gåva i fältet: meddelande till butiken. Men skynda er, erbjudandet gäller t.o.m den 16/9 00.00.
Ange koden VIVI när ni beställer.

Ha en fortsatt bra dag!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter