Bloggaren Nellie Berntsson gillar GAIA!

Nellie Berntsson driver en av Sveriges största bloggar, The life of Nellie BerntssonVi blev så oerhört glada när vi i ett inlägg läste hur mycket Nellie gillar GAIAs hudvårdsprodukter!

"Tro mig att jag provat ALLA produkter som finns i hudvård. Svindyra märken blandat med billiga. Alla lovar samma sak, BRA HY! Nu är jag helt fast i ett märke & har provat 3 av deras produkter. Jag måste bara hjärtligt få tipsa er om dem. GAIA. Det är ett märke från Australien som är rent ekologiskt . Har provat det ett tag nu från att jag köpte det & inte velat skriva om det förräns min hy sagt sitt. Det är helt magiskt bra. Min hy aldrig mått så bra som den gör nu.  Ekologiskt & bra pris.
Kan varmt rekommendera deras produkter!"

Ni kan läsa hela inlägget HÄR.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter