"Parenteser" - en tidning av och för föräldrar!

Parenteser är ingen vanlig tidning, det är en tidning för småbarnsföräldrar av småbarnsföräldrar. Parentersers ambition är att tidningen ska vara lättsam och gärna med en gnutta humor här och där.

Målet är en gratis tidning som både miljövänligt och lättillgängligt finns digitalt för dig att läsa på dator, läsplatta eller smartphone. Tidningen trycks inte på något papper och i första hand har de miljömedvetna och andra shyssta företag som annonsörer. De samarbetar gärna med företag och organisationer som gör något för att vår värld ska bli lite bättre.

Därför är vi på Ax & Lin såklart hedrade att Parenteser inte bara vill ha oss med i deras tidning, utan även rekommenderar Gaias fina produkter som sina julklappstips!

Unna dig själv en prenumeration på en fantastiskt läsvärd tidning som kommer ge dig både skratt, intressant läsning och bra tips i vardagen! Dessutom kan du i senaste numret vinna ett hudvårdspaket från Gaia made for men!

Ha en bra vecka önskar Ax & Lin

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter