Disney kommer på besök i begränsad upplaga!

Nu börjar november gå mot sitt slut och redan nästa helg är det dags att tända första ljuset och fira att första advent är här. December är julens månad, vinterns första månad men framförallt barnens månad. Våra barn har redan sina önskelistor klara och eftersom tvillingarna Axel och Linnéa ju faktiskt är grundarna till namnet Ax & Lin så kommer vi att ha en mycket begränsad upplaga av deras "etta" på önskelistan. Disneyfigurerna från Bullyland! Alla figurerna är tillverkade av PVC och- phtalatfri plast och handmålade.  Figurerna rekommenderas för barn fyllda tre år. Vi kommer nu att erbjuda just Axel och Linnéas favoriter här hos oss. Produkterna kan enbart köpas i samband med valfri Gaiaprodukt. Vid köp av valfri Gaiaprodukt får du köpa en valfri Disneyfigur för endast 49:-. Vid köp av två produkter får du köpa två osv. Dessutom får du även välja en Disneyfigur som gratis vara när du handlar för minst 500:-, två figurer när du handlar för minst 1000:- osv. Hoppas detta erbjudande ska kunna glädja barnen i dubbelbemärkelse genom att vårda deras hud och samtidigt glädja dem med ett stänk av magi från Disneys underbara värld! För vad vore julen utan Disney, Kalle Anka och hans vänner....//Cecilia

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter