Gott nytt År!

Då närmar det sig så än en gång ett Nytt år! 2014 var ett fantastiskt år på många sätt! Vi blev många fler återförsäljare, vi hade en rad spännande samarbete med bla Laila Bagge Wahlgren och Nellie Berntsson,  samarbete som vi hoppas kan utvecklas under 2015. Alltfler hudvårdssalonger har upptäckt GAIA och startat med ekologiska behandlingar på menyn, det tycker vi är fantastiskt. En rad massörer har upptäckt hur fantastiskt bra gaias oljor lämpar sig för massage, och med resultatet en rad nöjda kunder. Nätet har blivit en arena som alltfler väljer för att göra sina inköp. Vi har haft ett superbra första år för vår nyaste näthandlare, Ellos, men även en av våra trognaste vapendragare Lyko har gjort ett rekord år! Vi provade även lite nyheter för våra små med bla vitaminer från kids zoo och Disney figurer från Bullyland. Vitaminerna är absolut här för att stanna och Disneyfigurerna får stanna ett tag till, iallafall så långt detta senaste lagret räcker. Det har varit en stor framgång för drottning Elsa av Arendal och hennes anhängare, och vi har fortfarande några kvar, så passa på nu när vi dessutom har 10% hela januari, bara ange koden RAB10 i e-butiken! Då återstår för oss att tacka er alla från djupet av våra hjärtan för 2014 och önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! /// Ax & Lin

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter