10 % på allt hela januari!

Då var helgerna över för denna gång, och idag börjar vardagen för många. Detta brukar mötas av blandade känslor för många. Lite sorgligt att all mysig ledighet är över, men samtidigt en känsla av välbefinnande då saker och ting återgår till det normala. Rutiner och vardag är ju trots allt det som ger helger och ledigheter den där exklusiva känslan av lyx. Nu har vi et helt nytt spännande år framför oss. Ett år fyllt av möjligheter och en del nyheter. Så medan vardagen infinner sig så vill vi bjuda på 10% rabatt på allt i butiken under hela januari, eller så långt lagret räcker. Vi har fortafarande lite kvar av vårt Disney sortiment, bla Elsa(bilden) så passa på nu att gör någon liten människa lycklig.  Ange koden RAB10 när du kommer till kassan. Unna dig lyxen i vardagen som Gaia kan ge! Välkomna alla nya och gamla kunder att följa med oss under 2015! //Ax & Lin

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter