Tävling!

Nu börjar 20-dag knut närma sig och det är åter dags att låta julens alla ljus återgå till sina platser i kartonger på vindar, källare eller i garderober. Nu vill vi ge något som kan lysa upp resten av januari, varför inte en tävling där du bla kan vinna ett lyxigt väldoftande ljus från fashionabla Woodwick?

Denna gång vill ge såväl befintliga samt nya potentiella kunder en riktigt bra deal.
Värvar du en ny kund till www.gaiasverige.se mailar du namnet på den nya kunden till info@axolin.se Då erhåller du en rabattkod som ger dig HELA 50% på ett köp! Den som under januari värvar flest nya kunder vinner dessutom ett lyxigt paket med bla ett exklusivt, väldoftande ljus från Woodwick, en good rawfood bar från NÂkD, samt GAIA produkter för 500:-!! Lycka till och ha en underbar helg önskar Ax & Lin

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter