Nellie Berntsson visar 3-steg!

Idag låter vi Nellie Berntsson få ordet, dagens citat hämtat 10:35 från hennes blogg:


"Skönhet// vilka produkter jag använder.januari 13, 2015 @ 10:35 f mJag är helt lost i GAIAS skönhets produkter.
Dessa hud produkter är helt ekologiska, alltså sjukt bra för hyn. Inga konstiga medel eller något liknade.
Jag har alltid köpt smink bortagning från ex kicks eller Ica typ. Verkligen helt annan skillnad med kvalité och man känner sig så ren efter man tagit bort sminket med GAIA produkter. Min hy har verkligen varit katastrof innan jag använde dessa. Det är tre steg man gör det i. Finns massor att välja av men jag valde: steg 1.

En produkt som jag använder när jag ex sminkat mig mycket och vill få bort allting- DÅ använder jag den med blå ruta- FOAMING CLEANSER. Den gör verkligen att du får bort allt, känner dig ren. Jag brukar ta papper efter och dra så inget puder eller så sitter kvar, allt är alltid borta med den. Luktar natur typ och skummar lite när man tvättar av det.

Steg två: jag smörjer mig med produkt med rosa ruta- FACIAL MOISTURISER. En lagom tjock kräm som man tar både morgon och kväll. Min hy är alltid extra torr och den mjukar upp hyn så den blir mjuk. Använder den alltså efter jag tvättat av sminket på kvällen och även när jag vaknar på morgonen innan sminket ska på.

Steg 3.
Ibland tar jag produkt med grön ruta- REFRESHING TONER. En spray som man sprayar i ansiktet så huden blir återfuktad."

Ni har väl inte missat att vi just nu dessutom har 10% på dessa underbara produkter?! Bara ange koden RAB10 i kassan så erhåller du rabatten!

//Ax & Lin

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter