Tävling!

Gaias underbara ekologiska produkter har upptäckts av alltfler på senaste tiden. Vi får många mail från privatpersoner, men också från bloggare som gärna vill skriva om våra produkter. Dessvärre är inte några av dessa män. Vi vill nu ge er chansen att vinna en fin alla-hjärtans dag present som du kan ge till den som ditt hjärta klappar lite extra för! Maila in till info@axolin.se vilken manlig bloggare du tycker ska skriva om Gaias produkter! Gå även gärna in och gilla oss på facebook, eller varför inte följa oss via twitter eller Instagram. Du hittar oss enkelt via fliken "sociala medier" här på hemsidan! Anmäler du dig till vårt nyhetsbrev som utkommer en gång/ månad, får du alltid ett unikt erbjudande exklusivt för våra medlemmar! Du kan anmäla dig via formuläret längst ner på hemsidan. Vinsten består av ett komplett kit till män och vinnaren dras den 10 februari och presenteras här och via våra sociala medier! Vi ser fram emot ditt bidrag!
Lycka till!
//Ax & Lin

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter