Ekologisk ansiktsbehandling hos GIRa´s!

Ibland bara händer det att det klickar till. Det hände när jag träffade Git Ramvall för första gången för snart ett halvår sedan. Hon arbetade som inhyrd på en salong där hon utförde behandlingar av olika slag i hälsans och skönhetens tecken. Git och jag fann varandra och ett frö såddes. Nu har Git sedan tid tillbaka ebjudit sina kunder ekologisk ansiktsbehandling med Gaias produkter! Befinner du dig i närheten av Karlskrona i Blekinge, så unna dig själv, eller någon ditt hjärta klappar lite extra för, en behandling hos underbara Git! Jag flikar in en liten introduktion från hennes hemsida, samt såklart en känk så du snabbt hittar dit! Passa på att boka i god tid innan allahjärtans dag! //Ax & Lin


60 min ansiktsbehandling

Under februari erbjuder jag en 60 minuters djuprengörande ansiktsbehandling med GAIA´s fantastiska ekologiska produkter för endast 450:-!

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, rens av bryn, ansiktsmask, handmassage och slutprodukter ingår.

Unna dig själv, och/eller ge bort egentid till någon du bryr dig lite xtra om...

Besök hennes sida här --->
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter