Snart är det alla hjärtans dag!

Den 14 februari infaller allahjärtans dag. En tradition som egentligen inte uppmärksammats här i Sverige förrän på 1960-talet, och då främst pga av kommersiella skäl, samt kulturell påverkan från USA. Den absolut populäraste presenten att ge bort är rosor. Att tänka på, är att rosor ofta produceras i låglöneländer där arbetarnas hälsa ofta bortprioriteras. Blomproduktionen i sig, är en mycket kemikalieintensiv process där arbetarna ständigt utsätts för påverkan från mängder av giftiga kemikalier. Vanliga följder är astma, hudskador, missfall samt barn som föds med olika typer av missbildningar. Bl a därför, vill jag nu ge er lite extra bra erbjudanden som ger er möjligheten att ge bort rena, rättvisa giftfria presenter till ditt hjärta på alla hjärtans dag! Just nu har vi två extra bra presenterbjudande, halva priset på schampo+balsam, samt både foaming cleanser+facial moisturiser för endast 299:-! Kärlek till er alla!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter