Krissy från Big Brother älskar GAIA!


Då var det måndag igen och bättre start kunde inte denna vecka fått! Läs vackra Krissy Ly-Kuldkepps underbara inlägg om hur hon använder GAIA......:


Krissy ❤ GAIA9 februari 2015, 12:43

Jag fick hem ett efterlängtat hårt paket med hudvårdsprodukter från www.gaiasverige.se ett tag sedan och blev så himla nöjd att jag tänkte tipsa även er läsare om dem då Gaia Sverige är den enda återförsäljaren av dessa i Sverige!
 
Alla produkter är 100% ekologiska och gjort av bara organiska ämnen alltså helt fria av all kemisk skräp som finns i dem flesta andra produkter. Och dessutom var det inte alls så belastande för plånboken som jag hade förväntat mig! Kvantitet + kvalitét = SANT
 
Här kommer en kort beskrivning av hur jag använder produkterna!
 
Just nu har dom en kampanj där du kan få deras bästsäljande foaming cleanser + facial moisturiser för 299:- och anger du KRISSY i kassan får du ytterligare 10% rabatt på ditt köp!
 
1. Som första steg för att avlägnsa smink använder jag mig utav denna ansiktstvätt. Huden lämnas mjuk och fräsch efter användningen vilket är en av dom främsta anledningar till att jag älskar den här produkten! Jag har ganska torr hy vilket gör att dom flesta andra rengöringsprodukterna jag har testat har lämnat min hud torr och stel så att jag har alltid varit rvungen att använda väldigt feta ansiktskrämer efterpå. Och det känns ju inte så fräscht.. Känns ungefär som att få ett paket margarin mulad i ansiktet. Mums!
 
2. Denna produkt använder jag först och främst på morgonen men ibland även direkt efter användning av deras foaming cleanser för att få bort sminkresterna efter en lite hårdare festsminkning! Den avlägsnar all fett och smuts och återfuktar huden samtidigt. Bästa!
3. Haha denna produkt var anledningen till att jag hittade Gaia! Låt dig inte vilseledas av produktens namn hehe! Nog med att den används flitigt av många kvinnor efter graviditeten för att motverka och reducera bristningar så är den även perfekt för ansiktet som en primer under återfuktningskrämen! Den ger huden lyster och bekämpar befintliga ärr och även fina linjer och rynkor! Jag fick vattkoppor när jag var så ung som 19 år haha! Rolig historia!
Detta har lämnat kvar lite ärr här och där i mitt ansikte som denna ansikts- och kroppsolja är perfekt för!
 
4. Sist men inte minst har vi denna fuktighetskräm som jag använder tillsammans med Belly Oil! Den hjälper mod rodnad, berikar huden med vitamin E och B och bidrar till elasticitet på huden. Med andra ord - den motverkar rynkor innan dom ens har börjat visa sig! Vilket, tro det eller ej, är viktigt att tänka på redan när man är 21 år gammal! Det sägs att man ska börja tänka på att huden åldras redan när man har fyllt 20 år för att hjälpa huden hålla sig ung och fräsch i senare år. Dessa 5 åren mellan 20 och 25 är väldigt viktiga för hudens föråldring då det är mycket lättare att förhindra rynkornas och fina linjernas uppkomst än att få bort dom när dom redan har börjat visa sig!"

Du hittar hennes blogg här --->
 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter