Underbar recension av bloggaren Tommy


Tommy recenserar ett axplock ur Gaias sortiment:


Nu har jag hunnit testa dessa ekologiska hud och hårvårdsprodukter från GAIA.  Jag kan med handen på hjärtat säga att när jag läser för män / for men får jag lite av en oh no känsla. Varför? Jo för just produkter till oss män ska oftast dofta - Arne 65. 
 
Men jag kan till min lycka och er lycka säga att detta ska Cecilia på Ax & Lin ha en stor eloge för, det doftade så jävla gott. Friskt och fräscht.
 
Scrub - Helt fantastisk. Jag älskar den. Grova bitar och huden blir verkligen peelad. Testat både i ansikte och kropp. Len, len och åter len hud. 
 
Wash - Dryg och huden känns ren och doftar fräsh. 
 
schampo och conditioner - Underbara produkter. Även sjömannen älskar dessa. Håret blir rent, hårbotten känns ren och håret blir mjukt och tovar inte av coditioner. Dessutom behöver man bara ta lite. Samma med conditioner, äntligen en som man inte behöver ta massvis av för att det ska räcka till det lilla hår man har. 
 
Belly oil- Produkten jag fnissade åt. Magolja? Jag har kört denna på kroppen och även runt ögonen. Huden runt ögonen är skör. Jag älskar den och man behöver verkligen inte ta mycket. Dessutom kan man i många fall när man använder olja känna sig just "oljig" men denna absorberas snabbt av kroppen! 
 
Jag fick även prover på ansiktscreme vilket jag älskar. Shave gel - Fantastisk vid rakning. 
 
Jag är sååå glad att jag fick äran att testa dessa och rekomenderar verkligen dessa produkter till er alla. Dessutom har GAIA just nu erbjudande på schampo och conditoner, in och handla! :)

Besök Tommy här --->

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter