Sofia Werlin gör en otrolig resa...


Jag ÄLSKAR Gaia..
För cirka två veckor sen fick jag hem ett axplock från Ax & Lin och GAIA. Jag valde att testa produkterna under två veckor istället för en, innan jag ville skriva denna recensionen. Jag vet hur min hy reagerar ibland på nya produkter och istället för att skriva en halvdålig recension så vill jag ge er läsare en så bra recension, som jag kan.
 
Cecilia på Ax & Lin ska världens största tack! Ett tack för att jag fick chansen att testa på ett urval av produkterna men även för att min hy i ansiktet har aldrig varit så bra som den är idag! De torra partierna i ansiktet, som gjorde att jag inte ville sminka mig, då det såg ut som om jag ömsade skinn, är numera borta.
 
Intensive moisturiser - Vilken kräm! Jag älskar verkligen denna krämen. Har använt den ensam och även tillsammans med min belly oil. Torkar in snabbt i hyn utan att kännas fet efteråt. Perfekt om man behöver sminka sig nästan direkt efter. En riktig energiboost för ansiktet.
 
Belly Oil - När jag fick hem mina produkter, så fick jag upp tanken direkt att varför beställde jag en belly oil. Men jag läste på lite mer om oljan i häftet som fanns med. Oljan behövde ju faktiskt inte bara användas på magen. Jag har, som jag nämnde ovanför, även använt den under min moisturiser. Har även använt den på mina små bristningar efter min viktnedgång och dem ser betydligt bättre ut. En härligt lätt olja, som tränger in bra och doftar underbart.
 
Foaming Cleanser - Underbar! Det lilla smink jag har använt under dessa två veckorna har tvättats bort hur enkelt som helst utan att lämna några rester kvar. Mina små finnar som visade sig när jag började tvätta mig med produkterna från GAIA försvann lika fort igen.
 
Facial Exfoliant - Min nya favorit! Världens bästa ansiktsscrub och då har jag ändå testat en del för att få bukt på min torra hy. Jag märkte skillnad redan från första droppen. När många ansiktsscrubs torkar ut ens hy, så har denna återfuktat och gett näring till hyn! Love it, love it, love it..
 
Jag kan bara säga en sak om GAIA och det är att jag ÄLSKAR produkterna! Jag kommer aldrig övergå till någon annan hudvård, äntligen har jag funnit rätt.
 
Vill Ni själv testa produkter från GAIA så kan jag nu ge Er, som är mina läsare, 10% rabatt på ordersumman.
Ange rabattkoden » sofia « vid beställning.

Du hittar hennes blogg här   http://sofiawerlin.se/index.html

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter