Peeling - hemligheten till en vackrare hy!

Nu börjar solen alltmer att värma oss med sina energigivande strålar, och det gör verkligen gott både för kropp och själ!  Den främsta vägen till en vacker strålande hy, är att regelbundet använda sig av peeling. Jag brukar rekommendera 1 gång/per vecka då ett alltför frekvent användande kan repa hudens struktur. En peeling tar bort avlagringar och döda hudceller. Denna process kallas att exfoliera. Gaias facial exfoliant består av bla fint krossade valnötsskal blandat med oljor såsom vetegrodd - avocado och jättenattljusolja. Vill man ha en lite mildare peeling, kan denna med fördel blandas ut med creamy cleanser och då blir effekten en mjukare upplevelse. När huden är exfolierad tränger slutprodukterna ner på djupet, särskilt stor blir effekten för dig som använder "brun utan sol" produkter. När du är klar med din peeling spraya ett par duschar refreshing toner för att återställa ph-balansen i huden samt öka hudens upptagningsförmåga. Massera in kropps och ansiktsoljan och avsluta därefter med ansiktskrämen facial moisturiser, eller intensive moisturiser om du är extra torr. Så alla ni som inte redan har peeling som en naturlig del i er hudvårdsrutin så är det hög tid att börja nu. Ni kommer direkt att få en bättre hudstruktur, klarare lyster samt en fräschare hudton. Så gör din hud redo att möta solen tillsammans med Gaia. Just nu 20% rabatt på både creamy cleanser och facial exfoliant!
Njut av vår solen!

//Cecilia Pålsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter