Ringblommans unika krafter och egenskaper!

Ringblomma har använts  sedan urminnestider inom läkekonst, vård och skönhet pga av dess unika egenskaper.
Ringblomman har höga halter av flavonoider, det vill säga växtbaserade antioxidanter som skyddar cellerna från fria radikaler. Ringblomman hjälper till vid läkning av sår genom att stimulera blodcirkulationen och genom att tillföra syre till behandlingsområdet vilket hjälper kroppen att bygga upp ny vävnad. Den används också för att öka fuktigheten i huden och gör huden fastare. Ringblomman har även antibakteriella och antiinflammatoriskta egenskaper och är väldigt lindrande och mild på irriterad hud. Dess höga halter av linolensyra hjälper till att bekämpa akne, mjuka upp huden och göra den spänstig och ungdomlig.

Gaias refreshing toner innehåller rinblomma, och vikten av att använda ansiktsvatten är enorm. När man tvättar huden oavsett med vilken produkt man väljer, så rubbas hudens ph-balans. Innan denna återställts kan inte huden ta till sig näringsämnena såsom vitaminer, antioxidanter osv. genom att pumpa ett par tre duschar direkt på ansiktet, återställer du hudens ph-värde på ett par minuter, dessutom ökar hudens uppsugningsförmåga och gör det lättare för ansiktskrämen att göra sitt jobb.

 Du behöver också använda betydligt mindre av krämen vilket drygar ut denna. gaias ansiktsvatten är fullt av antioxidanter som bromsar hudens åldrande, håller ph-värdet i schack samt bevarar hudens fuktbalans. Ni som sitter mycket vid datorerna kan med fördel spreja ett par duschar under dagen utanpå make-up för att undvika glansig t-zon och torra sidopartier som ofta uppkommer efter många timmar vid datorn. Så ha alltid en flaska refreshing toner till hands! Till produkt--->

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter