Raka benen rätt tillsammans med rätt produkter!

Nu är sommarsäsongen i antågande och det börjar bli dags att få till de där snygga, bara benen i den nya sommarklänningen. Det finns vissa krtiterier att tänka på som ger det mest perfekta resultatet vid rakning av benen. Tre enkla ledord:

  • Förbehandla - peela huden med ekologisk scrub
  • Underbehandla - använd en ekologisk shave gel fri från framförallt kemikalier såsom mineraloljor som täpper till porerna samt parfymer som irriterrar.
  • Efterbehandla- använd en ekologisk aftershave balm innehållande aloevera som svalkar och avokadoolja som mjukgör, återfuktar och stänger porerna.
Raka alltid benen på kvällen då huden är mest redo för rakning. Raka aldrig benen när du fryser utan stå tillräckligt länge (men inte för länge för då sväller huden) så att du känner dig varm. Förbehandla genom att peela huden med Gaia made for men scrub. Den öppnar varsamt upp porerna med hjälp av främst krossade valnötsskal, tar bort smuts som kan orsaka röda utslag och irritation och gör huden redo för rakning. Använd sedan en rakhyvel med minst tre blad, tillsammans med Gaia made for men shave gel. Gelen är baserad på avokadoolja och ger en nära rakning, bra glid samtidigt som aloevera svalkar och lindrar rodnad och klåda. Avsluta med Gaias made for men after shave för att återfukta huden och stänga porerna. De flesta som börjat med denna rutin vid rakning har i princip helt blivit av med problem som exempelvis klåda, hudirritation, röda prickar och innåtväxande hårstrån. Unna dig själv vackra, sidenglatta ben meed hjälp av naturliga, ekologiska produkter! Just nu får ni 15 % på hela Gaias made for men sortiment när ni anger koden "man" i kassan. Doften är fräsch och neutral och kommer från lime, spearmint och cederträ och passar perfekt även till kvinnor.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter