SPA-Skönhetssalonger sökes!

Nu börjar sommaren att gå mot sitt slut. Skolorna har startat runt om i landet och vardagen börjar återfinna sig på riktigt igen. Personligen välkomnar jag rutiner och vardagen vilket ger en slag balans och harmoni i tillvaron. Under sommaren har en hel del spännande samarbete inletts med fokus på SPA-Skönhetssalonger. Alltfler efterfrågar ekologiska alternativ i sina behandlingar. Vi söker nu fler relevanta samarbetspartners inom detta segment. Det viktigaste är att verksamheten har tron på att hud, kropp och sinne har ett samspel samt en miljömedveten linje. Jag vill gärna stötta små lokala verksamheter, och jag är övertyhad om att det finns en hel del guldkorn därute som jag ännu inte funnit. Har DU tips på någon intressant salong med ovanstående kriterier så maila in detta till info@axolin.se. Alla tips är välkomna och de bästa tipsen belönas med ett gratis hudvårdspaket. Glöm nu inte att ta tillvara på sommarens sista dagar, vara rädda om er och leva i nuet!
Ha en skön sensommar!
//Cecilia
Cecilia Pålsson
Ägare

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter