"Eko" från bloggvärlden

Genom åren har vi märkt en enorm ökning av antalet bloggare runtom i Sverige. Med denna ökning ser vi också en strakt uppåtgående trend när det gäller miljömedvetenhet samt ett alltmer ökat intresse för ekologiska hudvårdsprodukter. På Ax & Lin samarbetar vi gärna med bloggare som har ett intresse för skönhet, hälsa och hållbar utveckling. Extra roligt är det såklart när sambandet mellan insida och utsida får stå i fokus. Sofia Werlin har gjort, och gör fortfarande en otrolig resa. Här följer hennes senaste blogg inlägg och vill du läsa hela så klicka på länken. Trevlig läsning

//Ax & Lin

"I slutet av junimånad fick jag hem kroppsprodukter från GAIA Sverige och bästa Cecilia. Recensionen har fått dröja lite då jag har jobbat hela sommaren samt att jag, som alltid, vill ge produkterna en ärlig chans. Lika mycket som jag förälskade mig i ansiktsprodukterna från GAIA Sverige, lika mycket är jag förälskad i kroppsprodukterna!
Produkterna kunde inte ha kommit mer passande heller, samma vecka som jag fick hem produkterna, brände jag mig rejält i solen. Och det värsta jag vet är att fjälla, dels för att det kliar och dels för att det inte ser snyggt ut. Började se ut som en orm som ömsade skinn mellan skulderbladen, så jag smörjde in mig med produkterna Cecilia hade skickat!...."

Läs hela blogginlägget ---->

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter