Julhandla i lugn och ro - starta på black friday!

 Varje år den sista torsdagen i november, infaller högtiden Thanksgiving i USA. dagen därpå startar julen på allvar för många amerikaner då den största shoppingdagen på året infaller. Den kallas Black Friday och ger alla en möjlighet att shoppa då butikerna öppnar redan vid midnatt den 26 och stänger runt midnatt den 27:de.

På Ax & Lin firar vi Black Friday med hela 50% rabatt på hela Gaias sortiment, from 23:30 den 26, och ända fram till midnatt den 27.

Vi fortsätter sedan hela december med våran adventskalender som ger ett extra bra pris på en särskild vara varje dag. Julkalendern skickas till alla er som prenumererar på vårt nyhetsbrev! Anmäl er via länken längst ner på hemsidan.

Även om Black friday är en amerikansk tradition, så har idén en poäng. För många av oss, är stressen dessvärre ett stående inslag inför julens alla förberedelser. Även jag själv har en tendens att alltid vara ute i sista minuten.  Genom att starta redan i slutet av november, så kanske en del av denna stress frigörs och gör det lite lättare att njuta. Så starta julen med Black Friday, köp dina första klappar den 27:de och njut av glögg och första advent i helgen!

Vi har öppet dygnet runt ända fram till jul för er skull!

Trevlig första advent!

//Cecilia Pålsson
   Ägare

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter