Ny produkt - shave cream!

Nu presenterar vi stolt vår nyaste medlem i Gaia familjen! Shave Cream är ett mjukt och krämigt raklödder/rakkräm för rakning av ansikte och kropp. Perfekt för er som vill ha en mer krämig löddrande rakning. Löddret är berikat med bla avokado -och nyponros olja som mjukar upp hårväxten och gör rakningen effektiv med ett mer långvarigt resultat. Löddret gör det också enkelt att se var man har rakat och minimerar risken för mistor. Huden lämnas mjuk, fräsch och återfuktad. För bästa resultat använd Gaias made for men face Creme efter rakningen. Den innehåller bla svalkande aloe vera och spearmint som ger en sval fräsch känsla. Innehåll 150ml.

Njut av en mjuk, vacker åerfuktad hud och av den kommande våren som väntar runt knuten!


//Cecilia Pålsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter