NONIQUEs ekologisk hudvård är nu en del av Ax & Lin!

Hej på er!
Nu har det varit tyst ett tag men vi har jobbat på för fullt med att bredda vårt ekologiska utbud och ännu mer är på väg. Vi har valt att komplettera GAIAs produkter med NONIQUES. Dels för att vi länge haft efterfrågan på produkter såsom handtvål, ögonkrämer handkrämer mm, och dels att många efterfrågat produkter som doftar mer. Vi har inte förrän nu, funnit produkter som motsvarat våra krav på renhet. Produkterna tillverkas i Tyskland, ett land som länge varit ledande producenter av ekologisk hudvård. Produkterna är försedda med två olika märkningar, dels NATRUE symbolen och dels VEGAN sigillet. Två oberoende granskande organ som certifierar enligt EU-standard. Jämfört med Gaias produkter har NONIQUES överlag högre koncentration av eteriska oljor, vilket gör att de doftar betydligt starkare. Jag börjar med den röda serien som kvinnor i min ålder (40år) bara älskar! En anti-ageing serie där bla massor av antioxidanter blandats med halouronsyra. Resultatet är enastående! För bästa resultat rekommenderar jag er att använda alla seriens produkter, framförallt ögonkräm och ansiktsvatten och inte bara krämerna. rengöring kan ni ta vilken ni tycker bäst om, jag har Gaias foaming cleanaser på morgon och kväll har jag NONIQUEs micropeeling - älskar den! Den blå serien baseras på Nonifrukt och aloevera och är speciellt anpassad för tonårshy/orenhy och har en doft som drar åt citrushållet pga av tillsatt grapefrukt, en ingrediens känd för sin antibakteriella egenskap bla. Den gröna serien är även den baserad på nonifrukt och aloevera, men är utvecklad för att passa extremt torr hud, varvid en hög halt av avokadoolja och olivolja har lagts till. Doften av oliv och avokado blandas med en hint av lime.

Ha en trevlig helg och njut våren!

//Cecilia Pålsson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter