Vinnare i vår facebook tävling!

Hej på er!

Då är vår facebooktävling avslutad!

Grattis säger jag till Carolin Blom som svarade rätt på tävlingen angående vilken rengöring som bäst passar ihop med Extreme energy face creme! Vinsten kommer på posten! Dessutom säger jag grattis till Pia Hammar Fors som svarade att alla våra rengöringar passar! Du får ett tröst pris! Men jag tycker att alla ska bli vinnare, därför får ni nu en rabattkod! Ange koden "extreme" i kassan, med små bokstäver, utan kaninöron så får ni 20% rabatt fram tom måndag på hela extreme energy serien!
Serien passar lika bra till killar som till tjejer, har en fräsch, sportig doft av grapefrukt och är särskilt effektiv mot oren hy! Extreme energy bodylotion är dessutom en perfekt aftersun produkt. Lämnar huden sval, fräsch och återfuktad

Ha nu en trevlig helg och njut sommaren!
//Cecilia

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter