Ögonkräm - en av de bästa hudvårds investeringar inför framtiden!

Hej på er!
Nu är sommaren här och vi kisar ikapp med med solen och njuter! Men så var det ju det här med ögonkräm, varför är det så viktigt? Ja, jag kan ju börja med att säga att det faktiskt finns en anledning till varför det heter exempelvis bodylotion, ansiktskräm och således gäller även för just ögonkräm. Kortfattat kan man säga att de olika krämerna är uppbyggda av olika molekylstorlekar, parfyminnehåll samt ingredienssammansättning. Kroppen behöver större molekyler, mer fukt och fett och klarar också högre koncentration av eteriska oljor. De eteriska oljorna utgör doften hos våra produkter istället för artificiell parfym, dock måste det stå "parfym" i innehållsförteckningen om ni undrat över det. Men en parentes och åter till ämnet, molekylsammansättningen hos en ögonkräm består av ytterst små molekyler. Använder man något annat en ögonkräm runt ögonen så kan detta resultera i påsighet, mörka ringar samt slapp hud eller millier. Millier är små cystor av talg kan man säga och kan endast tas bort med lancett hos en hudvårdsterapeut. Därför har vi nu tagit in tre ögonkrämer som alla har olika egenskaper. Extreme energy eye cream, intensive eye cream samt anti ageing eye cream. Basen i alla tre utgöts av Nonifruktens uppbyggande och stärkande egenskaper, samt aloe verans svalkande egenskaper. Utöver det så skiljer de sig åt. Min favorit nu på sommaren, extreme energy eye cream, innehåller dessutom uppiggande guarana samt grapefrukt och ger snabbt ett piggt, fräscht utseende. Så även om du är ung och tycker det känns onödigt, vare sig du är kille, tjej, eller du kanske bara tycker det känns som ett moment för mycket i badrummet, tänk om och investera i pigg, vacker hud runt ögonen långt in i framtiden.

Läs mer om produkerna här --->

Njut sommaren

//Cecilia

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter