Mikroplaster är vanligt förekommande i peeling produkter- dock inte i GAIA och NONIQUE!

Nu behöver den trötta vinterhuden mer hjälp än någonsin! En peeling eller scrub tar varsamt bort döda hudceller och ger din hy ny fräsch lyster. Mikroplaster är ett vanligt förekommande ämne i peelingprodukter.När du tvättar dig, sköljer av din skrubbcreme  spolas mikroplasterna rakt ner i avloppet. Av de 130 ton mikroplaster som hamnar i avloppen i länderna runt Östersjön varje år beräknas 40 ton hamna i naturen. Därför är det extra viktigt att välja rätt i djungeln av skönhetsprodukter. Hemfakta presenterade nyligen en artikel om ämnet, samt en lista över både de bra och de mindre bra alternativen. Vi är naturligtvis glada över att både Gaia och Nonique fanns med på "bra" listan. Detta firar vi med att ge er 25% rabatt på alla peeling produkter i vårt sortiment. Så unna både din hud och ditt samvete en riktigt bra peeling! Låt din hy stråla med GAIA och NONIQUE! Läs gärna hela artikeln här ---->
Ha en underbar januari!

//Ax & Lin

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter